Samarbetspartners

aimsport_black_logoEgenutvecklade och unika produkter som du inte hittar hos något annat varumärke. Bland annat ljuddämparen aimZonic™ och marknadens kanske bästa skjutstöd aimRest™. Titta in hos aimSport för mer info                                                               om deras produkter.

 

11118529_10153183906673159_1110321291_n

JAGARLIV.SE
Jägarliv är Nordens största mötespunkt för jakt och naturintresserade på Facebook. På vår hemsida www.jagarliv.com kan du ta del av våra jaktfilmer, produkter, utvärderingar och bloggar. Välkomna!

 

mms_img-19075596871

”Skillnaden mellan bom och träff!”
Kolvkam Sweden är ett företag i nordöstra Småland som monterar justerbara kolvkammar på jakt-tävlingsvapen åt jägare och skyttar, men är kanske främst en ren underleverantör åt Sveriges ledande jaktbutiker.
Kolvkam Sweden är fabriksleverantör till några av de största och mest kända vapenfabrikerna på marknaden tex. Blaser Jagdwaffen, Mauser Jagdwaffen, Sako OY etc. etc. Kolvkam Sweden är ett stabilt och välrenommerat företag som med sitt varumärke inger förtroende och styrka genom de mycket stora och seriösa kunderna vi idag har. Kolvkam Sweden har med nuvarande ägarskap funnits på den Svenska marknaden i ca: 10år.

manollito

Rodriguezhunting.se Flera filmprojekt i Sverige och utomlands. Förmedling av kvalitetsresor runt om i världen.

 

 

11195447_10152910454891297_1941454636_n

Smäll – dofter för en lyckad jakt är ett
varumärke under Solsbo.se Viltförmedling. Vår devis är fodra mindre – locka mer. Du ska kunna använda dig av mindre mängd foder och även sådant som de normalt sätt ratar till förmån för dyrare foder för att göra jakten enklare och billigare. Vi utvecklar våra produkter med komponenter av högsta kvalitet och som är biologiskt nedbrytbara. Läs om oss på webben, www.smell.nu
Gilla och följ oss på Facebook via så är ni med när vi släpper nyheter inom kort.

10934417_1047203158639743_102375520_nForndalens startades i november 2011 av Peter Forendal som idag driver det tillsammans med sin fru Anita. Forndalens lilla lagerbutik finner du på gården Forentorp som ligger nära väg 184 mellan Falköping & Skara.

 p4hFör säkerhetens, stilens eller funktionens skull – står P4H® ut i mängden. P4H erbjuder en unik kombination av färg och kamouflage. Den signalorangea färgen avslöjar effektivt jägaren för andra människor, samtidigt som den bryter upp naturen och döljer jägaren från de färgblinda ögonen.

P4H är en helt ny, unik serie av kläder och accessoarer för jägare. Produkterna är framtagna i samarbete mellan värmländska Prepare Sport & Workwear, designer/fotograf Staffan Johansson & jaktlag Team Långviken och mönstret är framtaget med egna motiv från Värmlands vilt och skog. Det må ta en stund att hitta, men tillsammans utför de ett unikt kamouflage bestående av villebråd som rådjur, älg, grävling, vildsvin, kanadagäss och många fler. Gör ett besök hos P4H

Jagaminsaga-sponsor
JAGA min saga tillverkar och säljer den populära ANNAmössan. Anna mössan är inte bara snygg utan genererar även pengar till Cancerfonden. Klicka här

 

 

racerback
Racerback.se har tidigt visat stort intresse för att få fler tjejer in i jakten och känns som en naturlig partner att samarbeta med. Som en extra hjälp på traven för er tjejer som följer oss här på bloggen ger vi er 10% på hela racerbacks sortiment.
Ange bara koden vildvittrorna när ni beställer. Klikcka här

logo

Företagets röda tråd är att erbjuda ett kunskapslyft för jägarkåren i allt som har med jakt att göra!
Vi strävar efter att ge jägaren en kvalitetsmässigt bra kurs samt att  höja säkerhetstänkandet.
Vi ordnar också vildmarksupplevelser för den naturintresserade som t ex. kanotsafari i bävervatten eller fisketurer i varierande vatten. Klicka här

 

iphone-4-broken-screen-repair-1000x1000Det händer lätt en olycka! Speciellt om man är ute mycket i skog och mark. Dala Mobilservice kan få din telefon att bli som ny igen. Klicka här

 

 

 

 

HDN-logo_400
Hunting Dog Nature är webbutiken för dig som håller på med hundar, jakt eller bara gillar naturen. HDN finns även som fysisk butik i Gränna. Hos HDN hittar du kläder från b.la Chevalier, Lundhags och massa hundartiklar. Och anger du koden vildvittrorna när du gör din beställning får du 10% på ditt köp.
Klicka här

 

LOGGA-SVART

Stabilotherm  AB har sedan 1984 tillverkat och levererat tillbehör för jakt och vildmarksaktiviteter till återförsäljare inom norden med en växande marknad i övriga Europa.

Den breda produktportföljen gör att det finns något för alla som gillar jakt och uteliv. Verksamhetens huvudkontor och lager ligger i Röshult, Ulricehamn. Stabilotherm  AB saluför utöver egna produkter även andra varumärken däribland TRANGIA, Kasper & Richter och Myran Spinnare.

940

sSpecialtillverkade hundburar helt efter kundens önskemål. http://www.hundkomfortivaggeryd.se