Vakpkurs m Freya 

Helgen som var så var vi på valpkurs, Freya är  ju 7 mån men vi fick vara med iaf…. Mjukstart då det var första träffen. Hon är en bestämd  tjej som gärna INTE lyssnar på mig. Inkallningen gick superbra, första då sen kom hon på att ingen höll i kopplet….. Så nu blir det träning hemma med lång spårlina vid inkallning.  Men huvudsaken det funkar i skogen vid jakten. Hon är duktig i skogen när jag har lagt spår till henne och där kommer hon vid inkallningen. Så nu är det bara att jobba på 


Det här även mitt sista inlägg med vildvittrorna. 
Men ni kan följa mig i min nya blogg som är under uppbyggnad just nu. Där kan ni följa mig med våra hundar, jakt och jägarexamen med mina grupper. Ingelasjakt.bloggplatsen.se 

Så jag tackar här för mig och önskar alla ett bra jaktår och att vi ses ute i skogen lr på jaktmässor, jaktkryssning mm 

Ingela 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *