Glädje och sorg

Hej.

Var ett tag sen jag skrev här nu och mycket har hänt sedan dess. Det sorgliga är att vi för lite över en månad sedan fick låta Bolt jaga vidare i de evigt gröna skogarna. Det har varit en mycket tung och sorglig tid. Vill inte skriva om allt här men ni kan läsa om det på www.jaktidiot.se

Jag och Bolt i vintras

Jag och Bolt i vintras

Bolt

Bolt

Nu till det roliga. Jag har klarat min jägarexamen 🙂 Teorin var jag väldigt nervös för då jag läst själv hemma och hade inte en aning om hur jag låg till men det gick bra, 66/70 rätt. Även uppskjutning på hagel klarade jag på första försöket. När jag skulle skjuta upp för klass 1 så kände jag direkt att det inte kommer gå bra, vilket det självklart inte gjorde. Halvt förstörd åkte jag hem men tog nya tag och klarade det 2 dagar senare. Sån skön känsla 🙂

Wohooo

Wohooo

Taffy som nu har blivit 6 månader utvecklas jättefint. Han är väldigt naturlig i allt han gör så förstår han bara vad jag vill så gör han det utan problem. Viltspontan, stor jaktlust, självständig och följsam. Trodde inte det var så kul att träna jaktlabrador 🙂 Har bokat 8 privatträningar med honom hos uppfödaren och målet är att få till en apportör av toppklass 😉

Träning med Taffy en varm dag

Träning med Taffy en varm dag

En dag på sjön med fiske :)

En dag på sjön med fiske :)

Om 1 vecka har vi en ny familjemedlem och blivande jaktkamrat hemma, ska bli riktigt spännande. Mer om honom nästa gång.

 

Ha det gott / Jessica, kuttve9

En reaktion på “Glädje och sorg

  1. yngvar lind-pettersen

    Hei Jessica:

    Gratulerer med ny hund og lykke til med treningen, Det er all tid trist å miste sin beste Jakt kompis men sånn er jo livet, det er ingen av oss som lever evig så en må bare gå videre med det en liker best å drive med om det er jakt eller fiske. Det er alltid artig å begynne med ny Hund og se hvor fort dem lærer og hvor fort tiden går og nå er det ikke lenge til jakta begynner igjen, Skitt Jakt Jessica.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *