Det där lugnet och tystnaden 

Igår när sambon kom hem från jobbet packade vi ihop oss och for iväg till fäbon. Den där lilla röda stugan ute i skogen där man verkligen kan njuta av lugnet och tystnaden.  

 Kallt som skjutton var det inomhus, men det var bara att sätta igång med eldningen och då blir det varmt – stek hett! Vi åt en lättare middag och när det började bli mörkt släckte vi ut alla ljusen och väntade ivrigt på rävarna. Timmarna gick och klockan ticka på, inte ett levande djur ville visa sig. Suck! Det kanske gick för bra för oss förra gången så vi fick skit för det denna gång? Eller så var inte rävarna hungriga (i alla fall inte på våran åtel) Bättre lycka nästa gång.  

Men några nötskrikor hamna i kikarsiktet för sambon på morgonkvisten, så helt tomhänta åkte vi inte hem. 

  Jag kan i alla fall säga att man laddar sina batterier där uppe, det är så himla lugnt och skönt. Inga telefoner som ringer, ingen tv som står och babblar, bara en sprakande brasa som låter och ljudet av hundarnas tassande. Underbart! 

Nu blir det en skön hemma kväll, jaktryggan ska packas för i morgon blir det älgjakt för min del med jaktlaget. Ha en fin lördags kväll! /Elin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *