12295406_10153378649697039_3580378860616823449_n

Presentation

Hej på er.

Här kommer mitt livs första blogg-inlägg och tänkte börja med en presentation. Jag heter Jessica Davidsson, är snart 29 år och bor på en liten gård utanför Växjö sedan 1 september 2015. Är uppvuxen i Sandhem som ligger mellan Jönköping och Falköping. Flyttade ner hit på grund av att jag träffade en karl som bor här så efter mycket pendlande tog jag mitt pick och pack och flyttade. Här bor jag tillsammans med min sambo Mattias, karelaren Ålbolandets Bolt och snart är vi även ägare till jaktlabradoren ”Meadowlark Taffy was a welshman”. Jag äger också en islandshäst.

Djur och natur har alltid varit en stor del av mitt liv. Så länge jag kan minnas har jag åkt på ”älgsafari”, varit med på jakter och lärt känna många jägare. Nu när jag även lever ihop med en jaktidiot till karl, en svärfar som äger ”Småländska vapen” så känner jag nu att det är dags för mig att ta nästa steg och istället för att vara ”drevkarl”, ”passkyttesällskap” och ”hundförarsällskap” att själv ta jägarexamen. Nu när jag även har bokat en egen jakthund och planen är att jag själv skall träna upp honom till en komplett jakthund så är ju målet att själv kunna gå ut och skjuta tillsammans med min hund istället för att bara vara hundförare. Jag kommer dela av mig om mina tankar kring detta, ni kommer få följa träningen till en komplettjakthund, hur det är att leva med en jägare samt annat kul vi hittar på med våra fyrfotingar i skogen och under jakter.

Följ gärna på instagram: kuttve9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *