ÄNTLIGEN ÄLG!

Vilken ”älg helg” det blev, nice! Födelsedagsfest i går och hela släkten var på plats som alltid! De vet exakt vad man vill ha också, fick ett älghalsband, älgkuddar, några kilo älgkött och massa mera nice, helt fantastiskt, ha ha! Släkten är bäst!!! 🙂
Sedan var det älgjakt i dag och vi fick äntligen älg!!! Grattis Nisse till första älgen, nice känsla!!! Blåsigt som f*n i dag, jag hörde inte ett skit så fick sitta å snurra på skallen som en propeller hela dagen… lovar jag har nackspärr i morron!
Här kommer några bilder från dagen storm jakt, nästa helg gör vi ett nytt försök!!

jennie-lee hermansson peltor winchester pinewood outdoor

jennie-lee hermansson winchester pinewood outdoor byholst by holstFint vägpass i dag, bra tag… om det nu bara kommit någon älg…

gråhund älgjakt moose hunting

jennie-lee hermansson pinewood outdoorÄntligen lite slakt jobb! Det är roligt att slakta, intressant! På gott och ont har jag en farbror som är as duktig att slakta, vill försöka lära mig mer men slakten går i 200 blås ”swich swich” med knivarna och så är det klart… ha ha! Men lite hinner man vara med och peta i alla fall! ))

älgjakt

älgjakt gråhundNågon ligger och är rätt nöjd med sig själv..!

Mer älgjaktsbilder hittar ni här: @jennieleeracing

Nä nu är jag på så bra humör så nu blir det nog plugg någon timme … Ha en nice kväll!
//J-Lee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *