ÄR DET GALENSKAP ELLER HELT ENKELT BARA UNDERBAR PASSION?!

Ja är det galenskap eller helt enkelt bara underbar passion?? Ha ha, jag undrade faktiskt liiite själv i morse… I går kväll kunde jag knappt prata för att jag hade så sjukt ont i halsen, och försökte jag prata så lät jag som en 90åring som typ levt på cigaretter och whiskey hela sitt liv… feber, örvärk, hosta och hela köret (har känt att det varit påväg hela veckan..). MEN stannar man hemma??? NÄÄÄÄ aldrig, i med några Alvedon, skålla halsen med hett vatten, 10 sprayningar nässpray i varje borre… å så toppar vi med en (eller två..) Red Bull… = Klar för älgjakt i -7 grader!!
Att det kan va så jä*la skoj, men det är säkert… så kul är det!!
Galenskap två är att jag nu sitter en lördagskväll och försöker plugga ikapp det jag missat i veckan, medan de andra är på party… men åter igen, det är det såååå värt!
Tidigare saker som prioriterats bort, (berättar eftersom det är saker jag blivit idiotförklarad för mer än en gång, och tycker det är humor… ha ha) är Examen efter några års utbildning på IHM Business School i Stockholm, kommentaren = Examen under älgjaktsveckan ”glöm de”, och de fick snällt skicka hem diplomet!
Min egen studentbal som jag planerat och sett fram emot i tre år på gymnasiet, informationen kom att den var samtidigt som en rallytävling… GLÖM DET, och så drog jag på rally! Ha ha, man måste prioritera vad som är viktigast här i livet mina vänner!

Även om älgjakten var fantastiskt när det kommer till vara i skogen med bästa grabbsen, vädret osv… så fick vi inte en endaste liten älg TRÖK!!! MEN det najsiga med det (eftersom jag nu måste vara positiv) är att det blir en hel del helgjakt framöver… så än är inte älgjakts-uppdateringarna här över, hösten och vintern är lång… pang pang..!
Här kommer ett gäng bilder från i dag och i går, mer bilder finns på @jennieleeracing och på min blogg  ”FÖRLÅT” att jag inte hunnit/kunnat blogga här innan under veckan, men min dator brakade så lägligt i tisdags så det blev lite krångligt… Ska bli skärpning, men damerna har väll hållit igång här så ni har antagligen inte haft tråkigt!!

jakt2

jakt32

jennie-lee jakt pinewoodoutdoor

jakt 1

Jennie-lee racing hunting jakt

jakt7 gråhund

jakt10

Ha en fortsatt nice helg så ses vi framöver!
//Jennie-Lee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *