EN HELDAG MED ÄLGJAKTSFÖRBEREDELSER!

Vilka kontraster det varit de senaste dagarna, ha ha… från partyblåsa och middag med Prinsen till jaktbrallor och passbygge i skogen… precis som jag vill ha det ju! 🙂
I dag har jag spenderat hela dagen med pappsen och älgjaktsförberedelser, först en sista säkerhetsinskjutning av bössa ”hängslen och livrem är vad som gäller ang bössan innan jakten”..! Sedan fixa det sista med älgpass… jag har ju lixom inte hunnit det innan… Mysko känsla att inte plugga en dag efter att man pluggat som en galning några veckor, hjärnan blir helt ”confused”! Men jag har i alla fall haft det as gött i skogen i dag, behövdes! Och snart blir det hela veckan lååång!!! Wiiihoooo!

jakt 4

jakt 5

jakt 1Skaplig utsikt från passet!

jakt 2King och jag testar skjutstöd… ha ha!

jakthund

jakt 99Med tanke på hur mycket bär det finns så hoppas jag att björnarna gett F*N i älgarna…

I morron blir de plugg, fysträning och ”älgjaktspackning”! 🙂

Instagram @jennieleeracing är ett hett tips om ni vill ha Hermanssons senaste älgjakts uppdateringarna f.o.m typ… nu! Brukar bli lite sisådär med regelbundna blogguppdateringar då… men man vet aldrig..

See ya!
//Jennie-Lee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *