Första inlägget från de mörka Dalaskogarna!

En grymt snabb brud från de mörka Dalaskogarna.. det var beskrivningen jag fick av damerna själva här i bloggen, mycket smickrad så jag tackar ödmjukast för det!

En kort presentation var önskad så jag får försöka med det då!
Jennie-Lee Hermansson var namnet, mitt liv kretsar mest kring rally… men även fysträning och jakt, och det är ju för det sistnämnda som jag fått chansen att vara med här och blogga! Vilket jag såklart också är mycket stolt över!
Jag jagar i huvudsak älg, anledningen till det är inte intressebrist för annan jakt utan tidsbrist… Jag skulle gärna jaga mer om jag hade tid… men i höst kanske det blir mer jakt med JAQT damerna, hoppas!
Fortsatt presentation… Varför jagar jag då?? För min del handlar det nog mest om att jag ”ÄLSKAR” att vara i skogen, men även samanhållningen och glädjen i jaktlaget under älgjakten. Man har liksom träningsvärk i skrattmusklerna efter en vecka med de galna gubbarna!
Spänningen när man får skjuta är ju också givetvis en anledning… det är antagligen en kombination av ovan nämnda faktorer som gör att jag tycker det är så härligt med jakt!
Jo förresten… En annan extra anledning är faktiskt också ”slitet” under jakten… ha ha, vad menar hon nu tänker ni… jo se ni, i mitt jaktlag jagar vi på gammalt vis ”älgdragare är för fegisar” !!! ))) Vi grovstyckar i skogen och bär ut älgen, hur långt bort det än är, och tro mig det är sjukt roligt… men as drygt… sa jag att jag älskar fysträning?!

J-L vildvittrorna 1

Jo men det är väll jag det! Vi ses mer här i hös, men vill ni kolla mina tidigare jaktinlägg och lära känna mig lite mer innan jaktsäsongen drar igång på allvar så kan ni kika in på min egen blogg.

Men här hos dessa coola damer kommer mina jaktuppdateringarna att ske i höst, ska ösa på så gott jag kan… lovar!

See ya!
//Jennie-Lee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *