Elmia game fair 2015

Vildvittrorna tackar alla våra samarbetspartner för en otrolig härlig och rolig mässa, speciellt TACK till Hunting Dogs Natures och P4H för att vi fick komma och hjälpa er i era stiliga och välbesökta montrar.  

   Även våran tävlingen där vi lottade ut två goodiebags var uppskattad där vinnarna fick hämta ut varsin påse i HDNs monter, tack till Stabilotherm. Dexlin Design, Smäll, b-bark, Aimsport, P4H och HDN som sponsrade oss med vinster.  

     Fredagskvällens event på Harry’s blev succé, fick verkligen feedback på våran blogg då. Vi visade upp oss i våra stiliga t-shirts så det behövdes ingen presentation, många kom fram och pratade med oss. Jätteroligt!! 

Hoppas vi ses på flera mässor i sommar!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *