TÄVLING, JUBILEUM & NY SAMARBETSPARTNER!

Grattis till oss Vildvittror som funnits i ett år nu i april!
Grattis till oss igen för att vi fått en ny fantastisk samarbetspartner, nämligen
KOLVKAM SWEDEN AB!

image

Kolvkam, skillnaden mellan bom och träff!

Vi firar givetvis detta med en tävling!
Priset är -trumvirvel- en justerbar kolvkam på valfri bössa(*)!!!
…och nej, det är inget aprilskämt!!!

För att delta i tävlingen behöver ni:

-Gilla och dela Vildvittrornasjakt och. tävlingen.
-Tagga någon ni tycker behöver en kolvkamshöjning.
-Gilla och dela Kolvkam Sweden AB:s
fb-sida.
-Skriva en riktigt bra motivering till varför just du ska vinna kolvkamshöjningen!!!

(*inte Benellis kolvar av tekniska skäl och ni måste bo i Sverige, ni betalar endast frakt själva!)

Vi önskar lycka till, dragning sker den 15:e april!!!

image

Kolvkam, skillnaden mellan bom och träff!!!

29 reaktion på “TÄVLING, JUBILEUM & NY SAMARBETSPARTNER!

 1. Patric Jacobsson

  Jag skulle vilja ha en kolvkamshöjning både för dess smidiga funktion och sen tycker ja de ser bra ut på bössan =)

  Svara
 2. Helena Lundbohm

  Min motivering till att jag ska vinna är att jag givetvis vill ha en bössa som passar mig bättre – bättre anlägg och säkrare skott såklart!
  Taggning @claesjosefsson

  Svara
 3. Karl Oskar Mårtensson

  Jag tycker jag borde vinna för att få chansen att förbättra skyttet, få bössan snyggare. Och för att jag är så underbart snäll & söt! Fråga Helena Tysk eller Annette Svedberg, de vet!

  Svara
 4. Jan Björk

  Behöver en höjning av kolven som är bra inte en sån där dålig som man sätter en kudde och på med ett överdrag dem är inte bra

  Svara
 5. Rolf Eriksson

  Jag är en 75 årig som har jagat i 55 år,som nu äntligen har fattat fördelen med kolvhöjning när man en kikare med 56 öppning monterad på studsaren

  Svara
 6. Lena Laaksonen

  Hej,jag behöver verkligen en höjning av min R8 Blaser kolv så att anlägger sitter perfekt till björnjakten i höst. Häls Lena

  Svara
 7. lisa Persson

  Jag har bara uppskjutningen kvar på jägarexamen. Så jag tycker jag är värd detta så jag också kan glänsa med gubbarna i skogen.

  Svara
 8. Olle

  Jag har precis fått min första bössa en sabbati 65,55 i Träkolv och den passar inte mig redigt så jag skulle behöva en kolvkamshöjare och jag tycker det är riktigt snyggt med en kolvkamshöjare.

  Svara
 9. Pelle Folke

  Jag skulle verkligen behöva en på nya bössan, då det slutat med att jag fått riva upp 3 golv inkl golvärme i huset vi flyttat in i för 3 månader sedan. Så ekonomisk har jag inte möjlighet att färdigställa nya bössan innan säsongen drar igång. // Pelle Folke

  Svara
 10. Mattias Kratz

  Vore kanon kul att få en kolvkamshöjning till min Sauer 303. Den skulle med den höjningen bli den perfekta bössan för mig.

  Svara
 11. Johannes Silfverstrand

  Jag skulle vilja vinna detta till mig själv! Så jag precis blivigt ensamstående och har det lite knapert att få ihop allt med jakten just nu

  Svara
 12. andreas käck

  jag skulle behöva en kolvkamshöjare för kolven är uppbyggd för att användas med öppna riktmedel och jag använder kikarsikte

  Svara
 13. niklas färnstrand

  Jag skulle behöva en kolvkamshöjare på min carlgustav 3000 blir så exakt justerat efter skytten o slipper krångel med lösa höjare på bössan.
  Skulle bli så glad om jag har turen o vinna.

  Svara
 14. Peter Andersson

  Hej en kommentar hmm ja det fins bara en !! Skall sitta på dom flesta bössor har sett alldeles för många som har fel på höjden kryper i hop ock har ingen aning varför man missar ?? Detta är samma med mig behöver få upp ögonen ej krypa ihop skall köpa en men hoppas på tuten med

  Svara
 15. Mikael Losbrant

  Jag skulle behöva en justerbar kolvkam till min Studdsare jag använder för framför allt lock och vak på räv. Det är en Studdsare i klass 1 så det är även en bössa som jag kommer att låna ut när jag får med mig någon på uppsiktsjakt då jag har många vänner som skulle må bra av att vigas in i jakten. Den största nyttan då är att jag kan justera den efter skytten och de får då bästa möjliga utgångspunkt. MVH Mikael

  Svara
 16. Johan Harsldsson

  jag skulle behöva en till cg,n så anläggningen blir perfekt oavsett vilket sikte som används.
  Tagg @christoffer Lund

  Svara
 17. Roger Olsson

  Deltar i tävlingen då min dotter Alva Opheim tar jägarexamen i samband med konfirmation och vi har köpt en bättre begagnad Varberger som var lite för låg åt henne. Ser bättre ut med justerbart kindstöd än tape och skumgummi.

  Svara
 18. Johan Alm

  Hallåj!
  Då bössan använda av både fru och man i familjen skulle en en justerbar kolvkam vara det ultimata för oss. Kolvkam.se gör ju dessutom mkt fina jobb också

  Svara
 19. Marcus Falk

  Skulle bli en fin födelsedags present då jag fyller år den 5/5 och skulle verkligen behöva en höjning på kolven då jag inte trivs att skjuta med bössan som den är nu.
  Jag har funderat länge på att skaffa höjning men är långtids sjukskriven och ekonomin är totalt värdelös, det som hjälper mej att bli bättre från min utbrändhet är just jakten så får stå ut att jaga med taskigt tejpad kolv.

  Svara
 20. Malin Fredriksson

  Hej
  Jag skulle blir superglad för en kolvkamshöjning på min Howa då jag just nu har den höjd med kuddar så mycket det går. Att få lägga an och hitta läge direkt och slippa leta efter kindkontakten hade varit grymt! Hoppas på tur och tack för en trevlig blogg. Med vänlig hälsning, Malin

  Svara
 21. Jesper Andersson

  hej!
  Skulle behöva det till blasern så den ligger bättre med aimpointen och såklart förbättrar det skyttet

  Svara
 22. Linda Lorentzon

  Jag behöver en kolvkamshöjning åt gubben för att kunna ha min bössa ifred! Han köpte ny bössa i höstas för att ha på drevjakterna, men eftersom det inte finns nån kolvkamshöjning på den slutar det ändå i att han ”tagit” min. Därför vore detta en perfekt present till hans födelsedag om ett par veckor! Jag är grymt nöjd med min kolvkam från kolvkam.se (och det är uppenbarligen gubben också;-))

  Svara
 23. Jimmy Andersson

  Jag vill ha vinna kolvkam så jag kan ge bort min vinst till Rolf Eriksson 75 år! blev varm av
  Att läsa hans inlägg;)

  MVH Jimmy!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *