En helg med tur..

Lever på minnen!
Sist jag skrev hade jag ju turen att få skjuta ett rådjur hos Torbjörn Larsson med Annie Seel ”Rally-prinsessan” som kör Dakarrallyt i bil nu den 4 januari. Vi jagade på morgonen och planerade jaktkryssningen som går av stapeln den 20-21 mars 2015.
Efter den dagen var det jakt på Edeby/Ripsa lördag som hundförare och egen jakt på dessa fina marker på söndagen. I sista såten på söndagen så fick jag först skjuta en kapital dov som ska bogmonteras och ta plats i köket och därefter en dovkalv.
Vilken helg att minnas!
Efter det har det blivit ytterligare en räv på åteln! Och en gran till jul med hagelbössan och barnen.
God fortsättning och hoppas ni haft en bra jul!

IMG_6520.JPG

IMG_6519.JPG

IMG_6616.JPG

IMG_6534.JPG

IMG_6587.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *