Elin och Jessica Kohlström och Ädel

1 december, 2014

Använder alla hörselskydd??
Började morgonen med att köra sonen till bussen. Tog med bössa o lite andra tillbehör, stannar på skogen när jag åker hem. Hm glömde hörselkåporna, äh de går nog bra ändå tänkte jag. Satt i pass ca 30 min sen kom get med 2 killingar. Knölade i lite papper i öronen som jag hade i fickan! PANG!! En killing ligger.
Nu, 4 tim ringer det rejält i öronen!!
Använd ALLTID hörselskydd.
Ingela

En reaktion på “Hörselskydd

  1. Isabelle

    Nja, jag kan inte skryta med att jag är flitig användare av hörselskydd… Nu kanske jag har en konstig läggning? Men jag gillar när det smäller och har gjort det så länge jag minns! Barnslig, jag vet… På jakt har jag det aldrig, på skjutbanan brukar jag faktiskt ha proppar eller kåpor men det har faktisk hänt att jag glömt dem hemma och ändå skjutit några serier utan, när jag skjuter lerduvor hemma på gården har jag aldrig heller några skydd då jag inte tycker de 24g övningspatronerna smäller så mycket. Antagligen är jag lite korkad men ja, så ligger det till och jag tycker inte att jag brukar uppleva att det ringer så mycket i öronen.
    Jag noterade på någon bild att du använder hörselskydd fastän du har ljuddämpare, finns det något behov av det egentligen?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *